Informatieavond De Zonnige Boerin

Op woensdagavond 13 juli vond de informatieavond plaats over een collectief zonnedak op melkveehouderij de Fuik in Didam. Hier is ruimte voor circa 155 zonnepanelen. Energiecoöperatie Montferland Klimaatneutraal zoekt geïnteresseerden uit Didam en omgeving die samen met hen dit wil realiseren. Met de jaarlijkse subsidie van de rijksoverheid en de opbrengst van de stroom maakt dit een mooi rendement. De coöperatie heeft al drie daken en Didam van collectieve zonnepanelen voorzien. Graag breiden ze dit verder uit om zo bij te dragen aan de klimaataanpak in Montferland.

Heeft u interesse in deelname? Kom dan naar de informatieavond op 13 juli op het gemeentehuis Bergvredestraat 10 te Didam. Deze avond is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Graag wel even aanmelden via info@montferlandklimaatneutraal.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.