Energie besparen in huis is goed voor het milieu en het scheelt veel geld.

Het begint bij een goed geïsoleerde woning met duurzame verwarming en warm water.

Dak, gevel, raam en vloer:
Alles over isolatie

Isoleren, dat voelt goed! Door je huis beter te isoleren, woon je comfortabeler, zorg je voor minder CO2-uitstoot en daalt je energierekening. De kosten zijn vaak lager dan veel mensen denken. Ontdek hier alles over het isoleren van je dak, buitenmuren,
ramen en vloer.

Meer informatie over isoleren via Milieu Centraal

Verwarmen en douchen
met nieuwe energie

Zuinige hr-combiketels zijn nu nog de standaard, maar dat gaat snel veranderen: we gaan wonen zonder aardgas. Hoe ziet dat eruit?
Jouw huis heeft in de toekomst mogelijk een elektrische warmtepomp, is aangesloten op een warmtenet en vloerverwarming. Maar wat is een warmtepomp eigenlijk?

Lees meer over warmtepompen via Milieu Centraal

Goed ventileren

Goed ventileren is nodig voor je gezondheid. Toch gebeurt dit vaak onvoldoende. 1 op de 10 woningen heeft schimmel, bijna de helft bevat tabaksrook en in veel huizen is binnen meer fijnstof aanwezig dan buiten. Ventilatie kan dus beter. Maar wat veel mensen niet weten is dat ventileren energie bespaart!

Meer over ventileren via Milieu Centraal

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis? Uw huis energieneutraal maken? Doe dan de Verbeteruwhuis check of maak direct een afspraak met een Energiecoach van VerduurSaam Energieloket Achterhoek om met subsidie van Gemeente Montferland uw Woningverbeterplan op te laten stellen. Klik HIER voor meer info