Buurtbijeenkomst 26 juni: samen energie besparen in ’s-Heerenberg!

Buurtbijeenkomst 26 juni: samen energie besparen in ’s-Heerenberg!

Ben je woningeigenaar in ’s-Heerenberg? Wil je energiebesparende maatregelen nemen en daarmee je wooncomfort verhogen, je energierekening verlagen en het energielabel van je woning verbeteren? Kom dan naar de buurkracht-avond op 26 juni in café de Gracht (Markstraat 1). De energie adviseur van het energieloket helpt je met informatie en tips over hoe je energie kunt besparen in je woning. En we kijken naar de kansen en wensen om dit in ’s-Heerenberg gezamenlijk op te pakken. Want Buurkracht gelooft in de kracht die buren samen hebben om hun buurt of dorp groener, veiliger of duurzamer te maken. En biedt, gratis en onafhankelijk, hulp in de vorm van een stappenplan, een buurtbegeleider en materialen om de hele buurt te enthousiasmeren om mee te doen.

De avond is van 19.30 tot 21.00 uur, met inloop vanaf 19.15 uur. We zien je graag! Aanmelden is gewenst, dit kan via www.verduursaamenergieloket.nl/s-heerenberg.

Vragen? Mail of bel Karolien Dekkers via karolien@verduursaamenergieloket.nl of 0619922280.

 

Boodschap voor Facebook – sociale media:

Ben je woningeigenaar in ‘s-Heerenberg en wil je je energierekening verlagen en je wooncomfort verhogen? Kom dan 26 juni om 19.30 uur naar café de Gracht en hoor van onze energie adviseur hoe je dit zelf of samen met je buurt kunt aanpakken! Info en aanmelden via www.verduursaamenergieloket.nl/s-heerenberg.