Opening project Diemse zon 11 juli 2019

 

complex Singel

complex Ludgerusstraat

Diemse Zon! officieel geopend!

Afgelopen donderdag 11 juli is Diemse Zon! officieel geopend door onze voorzitter Bart Jan Krouwel samen met wethouder van de gemeente Montferland, Oscar van Leeuwen en directeur-bestuurder van woningcorporatie Plavei, Arjan ter Bogt.

We zijn trots dat na 2 jaar voorbereidingstijd Diemse Zon! echte duurzame stroom gaat leveren aan 35 deelnemers uit Didam en omstreken. In totaal zijn hiervoor 339 zonnepanelen geplaatst op de daken van appartementen gebouwen van woningcorporatie Plavei aan de Ludgerusstraat 41 en De Singel 64 in Didam. Daarnaast zijn er 47 panelen voor Plavei geplaatst die stroom opwekken voor de algemene voorzieningen in de gebouwen, zoals de lift en verlichting van de gangen en trappenhuizen.

De EMK gaat nog een 3e dak volleggen in Didam aan de Lockhorststraat. Mochten mensen geïnteresseerd zijn in zonnepanelen, maar niet op eigen dak, mailt u ons info@montferlandklimaatneutraal.nl Meer informatie over Diemse Zon! is te vinden op deze website