Energie besparen

Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het je eerst veel geld kost. Deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op standby laten staan: het is vaak een kleine moeite. En alles bij elkaar scheelt het een heleboel op je energierekening! Vind bespaartips voor je verwarming, warm water en apparaten.

Snel besparen: nu!

Energie besparen is eenvoudiger dan je denkt en goed mogelijk zonder veel kosten. Het is vaak een kleine moeite: deuren dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op standby laten staan. En alles bij elkaar scheelt het flink op de energierekening! Bekijk de tips en bespaar nu!

LEES MEER

Energiezuinig wonen

Energie besparen in huis is goed voor het milieu en uw portemonnee. Het begint bij een goed geïsoleerd huis gevolgd door duurzame verwarming van uw huis en warm water, bijvoorbeeld met een warmtepomp. De benodigde energie kunt u zelf opwekken met de zon.

Lees meer

De Energiecoach helpt

De Energiecoach van VerduurSaam helpt u met het maken van uw Woningverbeterplan: een op maat advies om uw woning energiezuiniger te maken, met investeringen die passen bij uw budget. Met 75 euro ondersteuning van Gemeente Montferland kost dit plan slechts 50 euro incl btw.

Lees meer

Subsidies en lenen

Waar betaalt u het van? Isolatie of een warmtepomp: waar haalt u het geld vandaan? Er zijn subsidies voor duurzame warmteopwekking verkrijgbaar. Alles over subsidies en lenen.

Lees meer