In memoriam Eef Scholten

Zaterdagmiddag 25 juli 2020 is toch nog geheel onverwacht ons EMK-teamlid Eef Scholten overleden. Eef leed al geruime tijd aan kanker, was daar intensief voor onder behandeling en zei steeds: “het komt wel goed”……

Vrijdag 12 juni had Eef van zijn behandelend medisch specialist te horen gekregen, dat zijn lichaam verdere chemokuren niet meer zou kunnen verdragen. Eef liet toen het EMK-team weten per direct af te haken als actief teamlid om zijn tijd en energie nog volledig op andere zaken te richten. Dit bericht kwam zéér hard aan bij alle EMK-teamleden.

Eef is vrijwel vanaf het begin van de Energiecoöperatie Montferland Klimaatneutraal betrokken geweest. Met veel verve en enthousiasme heeft hij zich ingezet voor het realiseren van onze projecten, in het bijzonder voor het postcoderoosproject ‘Diemse Zon’. Geheel objectief en neutraal heeft hij daarbij steeds de belangen van de EMK en haar leden laten prevaleren boven zijn eigen commerciële belangen, hetgeen wij altijd zéér hebben gewaardeerd.

Wij zullen ons Eef blijven herinneren als een altijd positief ingesteld, vrolijk en mogelijkheden ziend mens en collega, die veel te vroeg is heengegaan.

Wij wensen zijn vrouw en kinderen héél veel sterkte in het verwerken van het verlies van zo’n aimabele ,man en vader.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.